God Jul! Lite bilder och det här med hur farligt båtlivet egentligen är!

Eftersom att jag tydligen skrev i det senaste blogginlägget att det skulle komma lite bilder så fort vi hade nyktrat till så har min ömma moder hört av sig ett antal gånger och undrat lite över våra alkoholvanor… Riktigt så illa är det inte, vi har bara haft en del att fixa med, myst och lekt en massa med barnen och haft lite dåligt med internet.

Nu firar vi i alla fall jul på släktens balkong, vi är lite fast här, mer om det senare. Vi började dagen med en skinkmacka, lite bad och snorkling, tomtegröt och nu har vi julstökat så att vi ska kunna få en nästan svensk julmiddag så fort Kalle är klart på TV’n!

Och så var det det här med farorna med båtlivet! Vi gav oss ut en dag för att få segla lite med alla kusinerna, faster, Anders och Farfar och Marielouise. Vi lade oss på svaj i en fantastisk liten vik dit alla dykbåtarna verkade gå. Medans vi gjorde lite lunch så skulle det badas… Farfar hoppade i, snorklade lite och kunde sedan inte ta sig upp… En snabb analys avslöjade fort att hälsenan var av. Ca 2cm verkade helt borta… Det blev en snabb lunch innan det blev transport tillbaks till marinan och sedan vidare till det lokala sjukhuset! Två nätter och en operation på det lokala sjukhuset senare så har vi nu fått tillbaks honom, men numera i gips!

Nåja, här kommer i alla fall lite bilder från Atlanten! (klicka för att få dem i större storlek och med lite bildtext på de flesta…)

One thought on “God Jul! Lite bilder och det här med hur farligt båtlivet egentligen är!

Leave a Reply/Skriv en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s